La Clau
El Barça passa tranquil en quarts de final de copa

El FC Barcelona es va qualificar fàcilment per als quarts de finals de la Copa del rei ahir a la nit adjudicant la victòria enfront de l’Atlético Madrid amb 2 gols a 1. Després d’haver guanyat 3 a 1 al partit d’anada els catalans van perllongar l’èxit sense picar molta pedra. Malgrat tot a la primera part van ser els colchoneros qui van marcar primer gràcies a Sinama-Pongolle aprofitant d’una errada del porter Pinto al minut 23. Però Bojan, ahir titular com a « 9 » va empatar a la mitja hora amb el cap. Márquez va salvar un xut de Simao sobre la línia després d’una nova errada del defensa Cáceres poc abans del descans. A la segona part el Barça va controlar el partit sense presentar perill, Guardiola va decidir d’operar rotacions en el seu equip deixant fora del camp Eto’o, Puyol, Xavi i Piqué. Al minut 79 després d’una gran jugada d’Iniesta a la banda esquerra va ser Gudjohnsen qui va marcar el 2 a 1 final dins la porta vuida de Coupet. El porter galès va resultar desesperat ja que ha encaixat 11 gols contra el Barça en només tres partits ! En quarts de finals els Blaugrana jugaran enfront de l’Espanyol en un derbi que podria ser molt calent.