El Barça no vol perdre i empata amb el Betis Sevilla

Ahir al vespre el Barça ni va guanyar ni va perdre, salvant sense llustre una lluita que es va embolicar arran de errors defensius. De fet l’equip català perdia 2-0 i no es va voler entregar a l’enemic Sevilla, fins al darrer moment va cercar la victòria i la falta de punteria feia impossible la remuntada impossible. L’instint d’Eto’o, amb dos gols, i la manera de celebrar-los indiquen molt del grup de Guardiola, que havia compost un equip gairebé experimental, amb Cáceres i Piqué com a centrals, Iniesta a la punta d’atac, sense Messi. El Betis va sorprendre, aprofitant dos errors greus de marcatge català. El primer, a pilota aturada i amb badada de Busquets. El segon va arribar per sorpresa, superant Valdés amb un xut creuat. Mancava carburant i agressibitat al Barça però van arribar quan es van decidir Iniesta i Xavi. Sort, just abant del descans el Barça va poder remuntar a través d’un penal molt discutit pels locals, marcat per Eto’o, que el va mancar però el rebot li va caure als peus i va fer el 2-1. A la segona part, l’ofensivitat màxima va arribar amb Messi i Henry i el Betis sols va quedar ofensiu. Xavi, Messi i Piqué van frisar el gol, però va ser Eto’o qui amb amb un gol de pivot, rebent d’esquena, regirant-se i creuant a la xarxa va aconseguir el golàs e l’empat.