El Barça humilia el Real Madrid en un recital de gols

El “clásico” Barça-Madrid celebrat aquest dilluns al vespre al Camp Nou de Barcelona s’ha conclòs amb el resultat de 5 a 0, omplint de vergonya els castellans. El partit s’han desenvolupat en un ambient d’adversitat intensa, després que l’autobús dels jugadors madrilenys fos acollit per una pedregada organitzada per brètols sobreexcitats, aquest diumenge al vespre. El primer gol, succeït sense fer-se esperar, al minut 9, ha estat fruit d’una passada d’Iniesta a Xavi, entre els dos central, provocant la ira dels de la capital de l’Estat, que han volgut demostrar capacitats de velocitat. La superioritat tècnica ha encaixat més amb el Barça, però, a través d’un xut de Villa, autor d’un segon gol contundent. El Madrid ha anat perdent ritme, fins trobar-se desfasat i generar un inici de batussa, quan Ronaldo ha empès Guardiola, segurament per compensar la ràbia. Guardiola s’ha trobat instantàniament envoltats pels seus, en un gest solidari perfectament espontani. Uns instants més tard, el mateix Ronaldo ha mancat la porteria, de 30 metres estant, fregant el peu de pal. Passada la primera part, amb 2 a 0, en els primers minuts de la segona, Villa ha marcat dos gols consecutius, alçant ja la glòria, i Messi ha rematat la feina, mentre el més discret Jeffren Suárez ha arrodonit el marcador. El partit entre els dos equips rivals, que uns s’atreveixen a anomenar com les dues millors formacions del món, ha precidit la tradició de la festa fora. La gentada barcelonista s’ha aplegat a la rambla de canaletes de Barcelona fins ben entrada la nit d’aquest dimarts, amb 7° de temperatura pels carrers de la capital.