El Barça guanya el Numància 4 a 1 a la Lliga

El F.C Barcelona es va imposar ahir a la nit al Camp Nou amb 4 gols a 1 enfront del sorprenent equip de Numància. Després d’un partit sense gols en Copa els catalans havien de reaccionar davant d’un equip que va ser l’únic capaç de derrotar-los aquesta temporada a la Lliga. A la primera part, però, la cosa semblava més complicada que el que s’havia previst. Malgrat un travesser d’Alves al minut 4 i moltes occasions de gols els catalans es van quedar sense obrir la llauna. Va ser el Numància que va marcar a la primera part, però el seu gol va ser cancel·lat per l’àrbitre a minut 18. Al retorn dels vestuaris els blaugrana van continuar atacant del tot i al minut 49 Messi va marcar el primer gol del Barça després d’un bon treball d’Alves, molt preciós ahir. Quatre minuts més tard va ser Eto’o qui va posar el seu golet. Pero a l’hora del joc, Barkero, d’un gran fleck-it directe a l’escaire de Valdes va tornar a donar ànims al seu equip. Henry va marcar el 3 a 1 al minut 71 i per fi Messi va tornar a posar un gol que va significar el 4 a 1 final, i una altra golejada pel Barça que hauria pogut fer el cinquer gol en els últims minuts amb ocasions d’Eto’o i sobretot Messi al travessser al minut 87. Amb 53 punts i molta confiança, Pep Guardiola i els seus hommes es poden orientar ja cap al partit de tornada de Copa dijous contre l’Espanyol.