El Barça goleja l’Atlético Madrid al Camp Nou

La nit va ser màgica ahir al Camp Nou ja que el Barça no va deixar vida a l’Atlético de Madrid a la Lliga guanyant amb 6 gols a 1 en un partit sense suspens. Davant d’un rival pretesament perillós el Barça, amb mentalitat irreprotxable aquesta temporada, s’ha posat el vestit de festa i ja guanyava 3 a 0 després de només 8 minuts de joc gràcies a gols de Márquez al minut 2, Eto’o al 7 de penal i Messi un minut més tard . El temible 4-3-3 triat per Pep Guardiola va fer miracles, fins i tot la defensa va ser culpable d’un cert relaxament al moment del bon gol de Maxi Rodríguez pels matelassers, al minut 12. Això no va canviar per al Barça ja que les ofensives catalanes a la porta de Coupet no van parar i dos nou gols es van afegir abans del descans, gràcies a Eto’o al minut 17 i Gudjohnsen 10 minuts més tard. A la mitja part el marcador era de 5 a 1 i el partit ja decidit. A la segona part el joc va perdre intensitat, Guardiola va canviar els seus millors jugadors Eto’o, Messi i Xavi. Poc més tard Henry va marcar el gol més bonic del partit al minut 72 després d’una gran jugada collectiva, rebent l’ovació dels socis. Aquesta magnífica victòria del Barça ha engegat definitivament la seua temporada. El proper partir de Lliga serà el 19 d’octubre contre els bascos de Bilbao a San Mamés.