El Barça elimina el Bayern en la Lliga de Campions

El F.C Barcelona no va guanyar, però tampoc no va pas perdre ahir a l’Allianz Arena de Munich en els quarts de final tornada de la Lliga de Campions. Després d’haver guanyat 4 a 0 els blaugrana van tornar amb un bon empat a 1 de Baviera que significa la qualificació. Davant d’un equip ple de ressacs d’orgulls, després de la correcció de l’anada, el Barça va sofrir durant tota la primera part, amb sobretot un Franck Ribery molt actiu. A la mitja part, però, continuava l’empat a 0. Al retorn dels vestuaris Ribery va marcar el primer gol de l’eliminatòria pel Bayern de Munich. El marcador d’aquest partit es va quedar anècdotic, però a un quart d’hora del final, Keita va empatar gràcies a una canonada des de fora de l’àrea, del peu esquerra. Al cúmul dels dos partits, el Barça guanyava 5 a 1, i els homes de Pep Guardiola van controlar la fi del partit per no perdre. Al final, l’empat a 1 anava bé a tothom. El F.C.Barcelona resulta molt lògicament qualificat per les semifinals de la Champions League i continua jugant tres competicions de front. En semifinals, el Barça s’enfrontarà amb Chelsea, que va eliminar el Liverpool.