La Clau
El Barça continua insuperable a la Lliga

Ningú no pot parar el F.C Barcelona aquesta temporada. Ahir a la nit al Camp Nou, davant del tercer de la Lliga, el F.C Sevilla, els catalans van jugar el partit perfecte, apallissant els jugadors del Nervión. Ja al minut 2 Iniesta enviava una gran xut amb rosca al fons de la porta del porter sevillà. Ara bé, armats amb una dominacio impressionant, els blaugrana van executar el segon gol al minut 16, gràcies a Eto’o per a qui es tractava del 27è a la La Lliga. A la mitja part el Barça dominava un partit que no podia escapar-li, i al retorn del vestuari els homes de Pep Guardiola van anat mantenint ritme potentíssim. Al minut 49 va ser Xavi qui va enviar un xutàs dels 20 metres al fons de la xarxa, realitzant el 3 a 0 blaugrana. Finalment, és Henry qui va tancar el marcador al minut 55 amb un gol oportunista. A sis jornades del final de la temporada el Barça manté els sis punts per davant del Real Madrid. Després d’haver rebut el tercer, però, caldrà anar a casa del quart, València, aquest dissabte, pel que sembla ser un partit important, abvans de jugar el clàssic que decidirà de la Lliga.