El Barça anirà a la final de la Copa del Rei

El Barça es va qualificar ahir al vespre per la final de la Copa del Rei gràcies a un empat a 1 a la semi final tornada enfront del Mallorca. Amb un equip sense els cracks i problemes de confiança, els catalans van fer el que calia davant d’un equip més preocupat per la lluita per existir que no pas per la Copa del Rei. Després d’una bona primer quart el Barça es va deixar adormir i van encaixar un golàs de Castro un minut abans del descans. Als vestidors, el Barça continuava qualificat malgrat la derrota gràcies al marcador del matx d’anada, 2 a 0. Al segon temps el Barça ho va passar malament i després d’haver cancel·lat un gol al Mallorca al minut 49 l’àrbitre va decidir de xiular un penal rigorós a favor dels locals, amb expulsió també molt rigorosa de Cáceres al minut 52, però el porter del Barça Pinto el va aturar. Amb un home menys, Guardiola va decidir fer entrar Messi, i després d’haver fet expulsar Corrales al minut 66 el menut argentí va empatar el partit al minut 81, amb un gol que enviar el Barça en final. Gràcies a aqueix empat el Barça ja pot pensar a les altres competicions. En final, el club català jugarà enfront d’un altre club històric, l’Atletic Bilbao el 13 de maig.