Cap miracle a Leicester per a l’USAP

En aquesta tercera jornada de H-Cup l’USAP no ha pogut assolir cap repte enfront dels tigres de Leicester, impecables a llur terra, amb un resultat de 38 a 27. Ara bé, els catalans han encarat aquesta trobada sense complexos, defensant-se i atacant duirant una hora els britànics, força inspirats, com hi resumeix llur mig d’obertura Toby Flood, autor d’un assaig transformat i de dues penalitats en 18 minuts de joc . La rèplica de l’USAP va mantenir el nivell amb per Mélé, en dues penalitats i una proesa personal de 70m de Maxime Mermoz abans que els anglesos tornessin amb un assaig justa abans de la mitja part. Amb 20 a 13, res no semblava deterinat. Va ser llavors des de la recuperació que els tigres van donar una verdadera lliçó de mélé, progressant de gairebé 25m sobre la primera d’elles! Malgrat ser lògicament castigats per 2 penalitats els catalans no van abdicar i van marcar un nou assaig al minut 52, abans que Leicester no demostrés una altra vegada la seua superioritat a la mélé i prengués definitivament l’avantatge amb dos assajos. L’últim assaig català a l’extrem final del partit continua sent anecdòtica. Amb tot, Leicester s’embutxaca 5 punts i confirma la seua hegemonia per a la qualificació en quart de final mentre aquesta sembla ja el miracle per als catalans. La propera cita per a la revenja serà diumenge 14 desembre a les 16h a la catedral d’Aimé Giral.