La Clau
Un Barça sempre irresistible triomfa a Màlaga 4 a 1

I ara onze! El F.C. Barcelona de Pep Guardiola va triomfar ahir dissabte 1 de novembre del Màlaga a la Lliga amb l’ampli resultat de 4 gols a 1, en una impressionante sèrie d’11 victòries consecutives. Plovia a semalades sobre Andalusia i el terreny s’estava fent cada vegada menys transitable, però els Blaugrana fidels a llurs, van obrir el marcador des del minut 5 amb Xavi abans de repetir 6 minuts més tard amb Duda, i uns altres 6 minuts més tard amb Messi. Amb 3 a 0 a la mitja part el partit ja semblava blegat. La segona mitja part va ser marcada per l’entrada de Thierry Henry que des de la seua primera acció i en resposta a en un centre d’Eto’o va oferir un caramel del cap per a Xavi que va marcar del peu’esquerra. Indefugible! La continuació del partit va ser anecdòtica fins i tot si Màlaga va salvar l’honor al minut 80. El Barça de Guardiola va tornar a ser senzillament màgic, ensenyant unes capacitats d’adaptació increïbles de cara a condicions climàtiques difícils. Els catalans assoleixen així el primer lloc de la Lliga en resposta a la sorprenent derrota de València a domicili. El pròxim partit de Lliga, diumenge 9 de novembre vinent al Camp Nou, es disputarà enfront de Valladolid.