Els Dragons tanquen la temporada amb una desfeta, just abans dels play-offs

En aqueix últim partit de la temporada regular celebrat aquest diumenge 7 setembre els Dracs s’han inclinat 34 a 24 a les terres dels Harlequins de Londres. L’absència de Thomas Bosc víctima d’una arrencada òssia fa quinze dies ha estat compensada per Aaron Gorrell, que ha assumit el lloc al peu i a l’obertura. Des del començament del matx una penalitat encertada ha permès als Dracs manar ràpidament amb un 2-0. Ara bé, amb una bonica empenta a la melé els Harlequins han marcat el primer assaig. Malgrat un assaig del català Adam Mogg al minut 14 els locals han inscrit tres assaigs més abans de la pausa, portant el resultat a 22-8 a la mitja part a favor seu. El segon període ha començat amb un assaig dels Harlequins però els catalans ha reaccionat rabent inscrivint dos assaigs en menys de 5 minuts, duent el resultat a 28-18. Un assaig suplementari de cada costat ha fixat definitivament el resultat a favor dels Harlequins. La promera cita serà dissabte en la primera participació dels Dracs als play-offs, a l’estadi Gilbert Brutus de Perpinyà, contra Warrington, derrotat dissabte pels Giants. La designació de Warrington, 6è de la classificació, és una divina sorpresa per als Dracs, que el van esclafar al mes de juny, 52 a 16, també a Brutus.