La Clau
El Barça perd però es qualifica per a la lliga dels Campions

Malgrat la desfeta d’abans d’ahir dimarts a les terres poloneses del Wisla Cracòvia amb el resultat d’1 a 0, el Barça garanteix la seua qualificació per a la lliga dels Campions, armat amb 4 gols per endavant assolits en el matx d’anada al Camp Nou. Per a aquest partit sense verdadera pressió i jugat al ralentí l’entrenador Pep Guardiola havia compost un equip seriós amb el seu duo d’atacants Henry – Eto’o. Malgrat això es va produir un relativament inquietant ja que cap dels dos no va marcar. Només va faltar una mica de sort al francès, el millor blaugrana ahir, que va creuar massa el seu xut al minut 41 arran d’una passada d’Iniesta. No va passar res més a la segona part sinó un tímid despertar a tall de resposta al gol cobrat pels Catalans. Aquest partit era l’últim d’estil «tranquil» per al Barça que comença des d’ara la seua verdadera temporada i que recuperarà Messi, absent per causa de jocs olímpics, peça essencial del dispositiu ofensiu del club al costat esquerre en alternança amb Henry. El pròxim partit del Barça serà aquest diumenge 31 d’agost a Los Parajitos contra Numància per a la 1a jornada de la Lliga, el campionat espanyol.