El F.C Barcelona va disposar tranquil·lament del R.C.D Mallorca en la semifinal anada de copa del rei, dos gols a zero, ahir al vespre al Camp Nou. La prioritat era de no rebre gol enfront del cuer de la Lliga, i malgrat una primera mitja hora espessa, els catalans es van crear les millors opcions de gols sobretot gràcies a Bojan. Va ser justement el jove davanter català qui va fer una centrada preciosa pel cap de Thierry Henry, que va fer l’un a zero al minut 34. La primera part es va tancar amb aquest marcador a favor del Barça, però malgrat això els blaugrana van jugar unes de les pitjors primeres parts de la temporada davant d’un equip massa dèbil per poder reaccionar. Quan van tornar a la gespa, Guardiola, visiblement descontent del seu equip, va fer entrar Messi i Busquets al camp. Però davant d’un equip totalment inofensiu van ser els catalans qui van posar el 2 à 0 gràcies a Márquez, de fleck-it al minut 72. En els últims instants el mexicà va ser molt a prop de concedir un penal però la seua jugada va resultar reglementària. Amb aquesta victòria els homes de Pep Guardiola podran pensar amb serenitat al partit de tornada a Son Moix el 4 de març. Sobretot davant d’un equip que s’haura de focalitzar en la permanencia a la Lliga.