La Clau
El Barça fa el treball enfront del Valladolid

Una nova victoria a posar al compte del F.C Barcelona, que es van imposar davant del Valladolid 1 a 0. Lluny del Camp Nou els catalans van un cop més mostrar que tenen una plantilla amb qualitat i profunditat per tota la temporada. Sense Messi, Alves i Henry, tots tres a la banqueta despres dels partits amb les seleccions nacionals, el barça ho ha fet molt bé enfront d’un adversari ambicios pero limitat. L’unic gol del partit va ser l’obra del camerunès Samuel Eto’o de vasalina al minut 40 despres d’una gran combinacio amb Iniesta. A la mitja part els catalans tenian el marcador a favor. Pero al retorn dels vestuaris el barça perdia una mica la mà, i despres de 15 minuts dificils, Pep Guardiola decidia de fer entrar la seva « banda dreta » titular. Amb Messi i Alves a la gespa el partit es veia més controlat, i Iniesta hauria pogut affegir el segon gol del barça despres d’una bona jugada al minut 71. Pero el marcador es quedaria amb l’un a zéro fins al final. Barcelona, gracies a aquesta victoria continua sen lider de lliga amb sis punts de més que el Real Madrid. Aixi podrà preparar més tranquil el seu quart de final anada de lliga de Campions enfront del Bayern Munich previst per dimecres.