El Barça aixafa el Màlaga 6 a 0 jugant el seu millor futbol

Guanya el Real guanya però el F.C Barcelona continua desmoralitzant el seul principal rival per a títol. Aquesta nit encara el gran equip de Pep Guardiola ha completament dominat el seu subjecte enfront de la formació “revelació” de la Lliga aquesta temporada, Màlaga, que era sisè abans d’aquest partit. Els blaugrana han guanyat 6 a 0 al Camp Nou on havien acudit 75.000 seguidors. Gràcies a un Xavi grandíssim aquesta nit, els catalans han matat el partit en només una mitja part, posant quatre gols en 45 minuts. Xavi, Messi, Henry i Eto’o han transformat la dominació a la gespa agafant un avantatge contundent al marcador. A la segona part els blaugrana han tornat a marcar gols gràcies a Eto’o, que s’ha adjundicat el seu 25è a la Lliga d’aquesta temporada, i Alves, que s’ha aprofitat d’una genialitat d’Iniesta per tancar el marcador. El punt negatiu d’aquesta nit són les lesions de Touré i Iniesta, tots dos de baixa durant 15 dies. Aquesta gran victòria deixa el Barça al primer lloc de la classificació, sense cap dubte, amb sis punt més que el Real Mardrid. Els catalans tenen una mitjana de 3 gols per partits aquesta temparada. Després de la pausa internacional, el Barça anirà a Valladolid.