El Barça perd un partit boig enfront de l’Atlético Madrid

El F.C Barcelona va perdre ahir a la nit, 4 gols a 3 a la gespa de l’Atlético Madrid en Lliga pel compte de la jornada 25. Era un partit embojerrat, que oposava dos participants a la Lliga de Campions, els catalans van faltar de confiança per guanyar un equip molt dèbil defensivament pero perillós en atac. L’inici de partit va ser pels colchoneros, però el Barça que va marcar primer, dues vegades, primer amb Henry al minut 19, aprofitant una errada defensiva, i a la mitja hora Messi que va marcar després d’una gran jugada personal. Però dos minuts després Forlan retallava diferència amb un golàs dels 25 metres. A la mitja part el Barça anava davant al marcador si tot tot quedava obert. A la segona, l’Atlético va empatar ràpidement gràcies al seu crack Aguëro al minut 55, però Henry al minut 73 va tornar a fer passar els blaugrana davant amb un altre gol, abans que 6 minuts més tard l’àrbitre assenyalés un penal poc evident per als locals, que va transformar Forlan per l’empat a 3. Finalement, a un minut dels final, va ser de nou Aguëro qui va marcar el 4 a 3 definitiu per a l’Atlético. Dimecres el Barça juagarà la seua semifinal de tornada de Copa del Rei enfront del Mallorca.